Συγχαρητήρια Πελέ σε Μέσι

20/12/2020 | 11:52

 

Ο Πελέ συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ του Βραζιλιάνου θρύλου για τα γκολ με τη φανέλα ενός συλλόγου, αφού ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε τα 643 τέρματα με την Μπαρτσελόνα στον χθεσινό αγώνα με τη Βαλένθια.

Ο 33χρονος Μέσι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα το 2004, σε ηλικία 17 ετών, χρειάστηκε 748 αγώνες για να σημειώσει 643 γκολ, την ώρα που ο Πελέ έφτασε στον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 665 επίσημα παιχνίδια για λογαριασμό της Σάντος. Ο 80χρονος Πελέ έκανε ντεμπούτο στη Σάντος το 1956, σε ηλικία 15 ετών, και αποχώρησε το 1974, έχοντας κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Βραζιλίας και δύο Copa Libertadores.

Ο «βασιλιάς» έγραψε στο Instagram για τον Μέσι: «Όταν η καρδιά σου ξεχειλίζει από αγάπη, είναι δύσκολο να αλλάξεις το δρόμο σου. Όπως εσύ, ξέρω πώς είναι να αγαπάς να φοράς την ίδια φανέλα κάθε μέρα. Όπως εσύ, ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μέρος που νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Συγχαρητήρια για το ιστορικό ρεκόρ αου, Λιονέλ. Αλλά πάνω απ’ όλα, συγχαρητήρια για την όμορφη καριέρα σου στην Μπαρτσελόνα. Ιστορίες όπως οι δικές μας, για το ότι αγαπάμε τον ίδιο σύλλογο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δυστυχώς θα είναι όλο και πιο σπάνιες στο ποδόσφαιρο. Σε θαυμάζω πάρα πολύ».

ΑΠΕ

…Ταξιδεύαμε
29/01/2026 | 09:06

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)