Επιστρέφει τον Ιανουάριο ο Νεϊμάρ

19/12/2020 | 18:30

Τον Ιανουάριο θα επιστρέψει πιθανότατα ο Νεϊμάρ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Λιόν, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου μετά το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Τιάγκο Μέντες, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η ανακοίνωση της Παρί αναφέρει ότι «μετά τη διάταση στον αριστερό αστράγαλό του, υπάρχουν κάποιοι μώλωπες στο οστό και συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία στο προπονητικό κέντρο» και συμπληρώνει: «Αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Νεϊμάρ αναμένεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League που είναι προγραμματισμένοι για τις 16 Φεβρουαρίου στο «Καμπ Νου» και τις 10 Μαρτίου στο «Παρκ ντε Πρενς».

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες