Το νερό...ανάβει φωτιές μεταξύ Πελετίδη και αντιπολίτευσης - Εγκαλούν τον Δήμαρχο - "Ανακαλέστε πριν να είναι αργά"

Αντί να σβήνει, φαίνεται πως τελικά "ανάβει" φωτιές μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης στην Πάτρα, το νερό του Πείρου - Παραπείρου και η διαχείριση του φράγματος. 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Κώστας Πελετίδης δήλωσε ότι δεν πρόκειται ως Δήμαρχος να υλοποιήσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη σύσταση διαδημοτικού φορέα διαχείρισης του φράγματος.

Ακολούθησαν ενστάσεις από την αντιπολίτευση και μια πύρινη ανακοίνωση από πλευράς δημοτικής αρχής που ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών έδωσε ξεκάθαρη απάντηση υπέρ της θέσης της δημοτικής αρχής για σύσταση δημόσιου και όχι διαδημοτικού φορέα διαχείρισης.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ Πελετίδη και αντιπολίτευσης έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα κόντρα.

Όπως αποκάλυψε η Λίνα Μπάστα στην εκπομπή Metropolis του Ionian, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης (πλην του Χρήστου Πατούχα) ετοιμάζουν να δώσουν στη δημοσιότητα κοινή επιστολή στην οποία εγκαλούν τόσο τον Δήμαρχο όσο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μελά για θεσμική εκτροπή καλώντας τους... να ανακαλέσουν!

"Συνετιστείτε αλλιώς..."

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη συγκεκριμένη επιστολή αφήνουν σαφείς αιχμές πως σε περίπτωση που ο Δήμαρχος δεν πάρει πίσω τα όσα είπε, τότε κρίνεται η συμμετοχή των υπολοίπων παρατάξεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, κατηγορούν τον Δήμαρχο ότι ακυρώνει κατάφορα τον ρόλο και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου αρνούμενος να υλοποιήσει απόφαση την οποία έλαβε η πλειοψηφία του Σώματος.

Σίγουρα πάντως αναμένεται η απάντηση της δημοτικής αρχής σε όσα της καταλογίζονται από την πλευρά της αντιπολίτευσης, αλλά και τα επόμενα βήματα που θα κάνουν οι πρατάξεις της δημοτικής μειοψηφίας καθώς όλα τα σενάρια είναι μέχρι ώρας ανοικτά... 

 

 

Διαβάστε επίσης