Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησαν η Βίκυ Καγια και ο Δημήτρης Σκουλός, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού του GNTM.

«Δεν έπεσε κανένα σύστημα, δεν έμεινε καμία ψήφος ακαταμέτρητη. Είναι όλα τέλεια. Σκεφτόμουν μήπως… τριτώσει, αλλά μερίμνησε φέτος το κανάλι και η εταιρεία αυτή που ήταν πίσω από αυτό, ήταν αυτή που έπρεπε. Όλα καλά» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να επιβληθεί ο Γιώργος Καράβας στα παιδιά», είπε η ρεπόρτερ αναφερόμενη στα όσα είχε αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τότε η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Με ποια άποψη; Τι εννοείτε; Πώς να επιβληθείς; Να κάνεις τι άλλο; Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο. Μιλάμε για αγόρια και κορίτσια. Που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Αυτό είναι άδικο που λέτε για τον Γιώργο. Και για οποιονδήποτε. Οι συγκρίσεις δεν είναι ωραίο πράγμα. Δικαίωμά της της Ηλιάνας να το πει και γνώμη της. Με ρωτάς τώρα κάτι, τι να πω σε αυτό;».

Διαβάστε επίσης