Ηρακλής Τσουζίνοφ: Όσα δεν γνωρίζετε για το μεγάλο νικητή του GNTM 3

 

Από την πρώτη του, κιόλας, συνάντηση με τους κριτές του GNTM 3 στις οντισιόν, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κατάφερε να τους εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του. Μάλιστα τον ίδιο ενθουσιασμό έδειξαν και οι τηλεθεατές, οι οποίοι από τις αρχές κιόλας του ριάλιτι μόδας, έσπευσαν να του αποδώσουν τον τίτλο του «μεγάλου φαβορί».

Κι έπεσαν μέσα στις εκτιμήσεις τους, αφού από χθες το βράδυ, ο 20χρονος γαλανομάτης Ηρακλής, είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού. Σε ένα διαφορετικό φέτος GNTM, αφού για πρώτη φορά δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια αναμετρήθηκαν επί ίσοις όροις με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο του Top Model της Ελλάδας. Μάλιστα, στον τελικό τα αγόρια είχαν τρεις εκπροσωπήσεις (Ηρακλής, Ανδρέας, Αιμιλιάνο), ενώ τα κορίτσια μόλις μία, την Παρασκευή.

Ποιος είναι ο Ηρακλής

Ο όμορφος Ηρακλής θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένας πολίτης του κόσμου. Η μητέρα του είναι από τη Ρωσία, ο πατέρας του από τη Γουινέα, ενώ ο ίδιος γεννήθηκε στη Γερμανία, πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Ρωσία, ενώ στα 8 του ήρθε στην Ελλάδα.

Οι γονείς του είναι χωρισμένοι και ο Ηρακλής μεγάλωσε με τη μητέρα του και τον πατριό του, ο οποίος του έχει μεγάλη αδυναμία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία 2 χρόνια. Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε video clips.

Η δεύτερη ευκαιρία

Όπως είπαμε και παραπάνω, ο Ηρακλής από την αρχή ήταν από τα μεγάλα φαβορί του GNTM 3. Εκτός από την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, το νεαρό μοντέλο ξεδίπλωσε και τις ικανότητές του με το φακό να τον «λατρεύει».

Αλλά η πορεία του παιχνιδιού δεν εξελίχθηκε, όπως θα ήθελε ο ίδιος. Και μία κακή μέρα ήταν αρκετή για να μην τα πάει καλά σε μια δοκιμασία, με αποτέλεσμα οι κριτές να του δείξουν τότε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Όταν, ο head of scouting του πρακτορείου Elite στο Λονδίνο αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες που είχαν αποχωρήσει, ο Ηρακλής την «άρπαξε» και αυτή τη φορά δεν ήταν διατεθειμένος να την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Και τα κατάφερε, αφού από χθες είναι ο μεγάλος νικητής, δείχνοντας με το παράδειγμά του στο παιχνίδι, πόσο σημαντικό είναι στη ζωή να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ