Το μυστικό της Scarlett Johansson για φυσικό καθαρισμό του προσώπου της

 

 

Η Scarlett Johansson μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές και εντυπωσιακές εμφανίσεις, με το πρόσωπό της να κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον του κοινού. Οι περισσότερες σίγουρα θα έχετε σκεφτεί ότι ξοδεύει πολλά χρήματα για την περιποίηση του προσώπου της, ωστόσο, το μυστικό της σίγουρα θα σας κάνει να εκπλαγείτε, καθώς η λάμψη και η τέλεια υφή του δέρματός της οφείλεται σε ένα προϊόν που, σχεδόν, όλες έχετε στην κουζίνα σας και δεν κοστίζει περισσότερο από τέσσερα ευρώ!

Αυτό που κάνει για να το κρατάει τόσο λαμπερό και αψεγάδιαστο δεν είναι παρά να το πλένει με μηλόξυδο, ένα φυσικό συστατικό που αποδεικνύεται άκρως θαυματουργό, όπως γίνεται άμεσα εμφανές και από το παράδειγμα της διάσημης σταρ του Χόλιγουντ.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει στο βρετανικό Elle παλαιότερα ότι «ερευνώντας το πώς θα μπορούσα να περιποιηθώ το δέρμα μου με φυσικά συστατικά, διαπίστωσα ότι το μηλόξυδο είναι μια πραγματικά αποτελεσματική λύση».

Η χρήση του, συμπληρώνει, ως τόνερ μπορεί να είναι λίγο σκληρή για το δέρμα, ωστόσο, όσες έχουν «ξεσπάσματα» ακμής είναι εξαιρετικά θεραπευτικό για το δέρμα τους και «ένας καλός τρόπος για να το θεραπεύσουν αν δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν όλες αυτές τις σκληρές χημικές ουσίες που θα συνιστούσε ένας δερματολόγος».

Αποδεικνύει, λοιπόν, ότι η οξύτητα του μηλόξυδου εξισορροπεί τα φυσικά επίπεδα pH του δέρματός σας και αποκαθιστά τη φωτεινή λάμψη σας όπως ένα τόνερ.

Διαβάστε επίσης