Πάτρα: Απίστευτο! Χθες συνελήφθη για κλοπή και σήμερα έκλεψε ξανά - Καταδίωξη στο κέντρο

Με ένα απίστευτο περιστατικό απαράμιλλου θράσους ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί της Πάτρας, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κορίνθου, όταν η Άμεση Δράση ενημερώθηκε για κλοπή κινητού.

Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μέσα σε λίγα λεπτά σάρωσαν στην κυριολεξία τα γύρω τετράγωνα εντοπίζοντας τον δράστη.

Καθώς τον μετέφεραν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου, οι συνάδελφοί τους διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς βρισκόταν και εχθές εκεί για ακριβώς τον ίδιο λόγο!

Ο επιτήδειος δράστης είχε συλληφθεί την Κυριακή πάλι μετά από καταγγελία για κλοπή κινητού! Μάλιστα πέρασε τη διαδικασία του αυτοφώρου και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Όμως, αυτό δεν τον πτόησε και έτσι σήμερα θέλησε να επαναλάβει το κατόρθωμά του. Υπολόγιζε όμως... χωρίς τον νοικοκύρη!

Η κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο άμεση που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί πολύ από το σημείο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί - σύμφωνα με πληροφορίες - εντόπισαν πάνω του και το κινητό τηλέφωνο, το οποίο και επέστρεψαν στο θύμα του επιτήδειου.

Διαβάστε επίσης