Σοβαρός τραυματισμός για τον Νεϊμάρ – Αποχώρησε με φορείο και δάκρυα

14/12/2020 | 10:12

 

Με δάκρυα πάνω στο φορείο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λυών ο Νεϊμάρ έπειτα από τον σοβαρό, όπως φαίνεται, τραυματισμό που αποκόμισε στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας των Παριζιάνων στα τελευταία λεπτά της Κυριακάτικης αναμέτρησης όπου η ομάδα του Τόμας Τούχελ υπέστη την ήττα με το τελικό 1-0, δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα και φάνηκε να πατάει πολύ στραβά το αριστερό του πόδι υπό την πίεση και του αντιπάλου που έπεσε για να τον σταματήσει.

Ο «Νέι» χρειάστηκε φορείο για ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ, έβαλε και τα κλάματα από τον πόνο, με άπαντες στην Παρί πλέον να περιμένουν τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Πηγή: gazzetta.gr

Εύκολη μους με μπανάνες, μέλι και καρύδια

Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

Το ρόφημα που θα σου δώσει ενέργεια χωρίς καφέ

 “Εσβησε” στο Νοσοκομείο Ρίου μετά από “μάχη” ο Παναγιώτης Λομβαρδέας – Είχε χάσει και την γυναίκα του

Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης

Ισραηλινός στρατιώτης: «Σκοτώναμε αμάχους στη Γάζα αυθαίρετα και ανάλογα με τον διοικητή»

Καιρός: Κορυφώνεται ο καύσωνας με 42άρια – Υψηλές ακόμη και οι ελάχιστες θερμοκρασίες, οδηγίες προφύλαξης

ΚΚΕ Αχαΐας: Όχι στην κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθειας