Μίνα Αρναούτη: Έτσι απάντησε για τον νέο αυτόπτη μάρτυρα που ήθελε τον Παντελή Παντελίδη να μην οδηγεί το αμάξι!

11/12/2020 | 20:48

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

4,5 χρόνια αργότερα, η οικογένεια έδωσε τη νομική εκπροσώπησή της στον κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, μέσω του γραφείου του επισημαίνει ότι βρέθηκε ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας που επιβεβαιώνει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο τζιπ εκείνη την μοιραία νύχτα, δεν θα μπορούσε να μη πάρει δημόσια θέση σε όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε ένα άρθρο των Ελληνικών Hoaxes και σημείωσε τις δύο αυτές προτάσεις από το κείμενο του site:

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα». «Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

mina.jpg

 

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;

Βεζένκοφ για το τέταρτο Final Four: «Όταν φτάνεις εκεί, πας για να το πάρεις και όχι για την εμπειρία»

Μήτογλου: «Ένας ελληνικός τελικός στη Euroleague θα μείνει στην Ιστορία»

Πάτρα: Οι δολοφόνοι της οδού Κορίνθου και τα μέτρα που θα ληφθούν…εκ των υστέρων

Κ. Τασούλας για τη «Γιορτή της Μητέρας»: Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η μητέρα αποτελεί τον πιο στέρεο κρίκο της κοινωνίας

Τηλεφωνικές συνομιλίες Ερντογάν με Πούτιν και Μακρόν

Συνελήφθησαν 8 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών