ΠΟΕΣΥ: “Ο αγώνας μας συνεχίζεται”

10/12/2020 | 21:24

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών μετά τη λήψη της δεύτερης 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των δημοσιογράφων και του λοιπού προσωπικού στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας και στην ΕΡΤ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:

Σήμερα ολοκληρώνεται η δεύτερη μέρα της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στους ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς στην Αθήνα και στην Περιφέρεια, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ.
Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή απεργία κηρύχθηκε παράνομη από το δικαστήριο μετά την προσφυγή 4 Τηλεοπτικών Σταθμών και παρέμβαση της ΕΙΤΗΣΕΕ οι συνάδελφοι μας είχαν καθολική συμμετοχή και όλοι μαζί ενωμένοι δώσαμε ένα μήνυμα ότι οι προωθούμενες αντεργατικές και αντιδημοσιογραφικές ρυθμίσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές από το σύνολο των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Παραμένουμε σε αγωνιστική διαδικασία και απεργιακή ετοιμότητα και αποδεχόμαστε την πρόσκληση του αρμόδιου Υπουργού Στέλιου Πέτσα για συνέχιση του διαλόγου τη Δευτέρα.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Αχαΐα: Οι διαρρήκτες ήλθαν από την Αθήνα, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν το ΑΤΜ – ΦΩΤΟ

Λάππα Αχαΐας: Αγωνία για τον Αλέξανδρο που τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό τροχαίο-Θα τελεστεί παράκληση απόψε στον Άγιο Γεώργιο