Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το Λέστερ-ΑΕΚ

Στις 10:00 το βράδυ εκτός έδρας

Η ΑΕΚ, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με Ζόρια (0-3), Μπράγκα (2-4) και Παναθηναϊκό (1-2) στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζει στις 10:00 το βράδυ εκτός έδρας τη Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική του Europa League, σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο μεν παιχνίδι, αλλά που θέλει οπωσδήποτε να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το κανάλι θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες στο στρατόπεδο της Ένωσης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επισκέπτεται τα Σπάτα και να συνομιλεί με τους παίκτες και τον Μάσιμο Καρέρα, προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα.

Η ΑΕΚ θέλει να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο Europa League. Βέβαια, το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς και η Λέστερ από την πλευρά της θέλει το τρίποντο.

Ο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπακάκη, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Ινσούα, Σιμάνσκι και Λιβάγια.

Έτσι, ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνα και Μιτάι στην άμυνα.

Οι Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος θα αγωνιστούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Λιβάι Γκαρσία και Καρίμ Ανσαριφάρντ να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή του δικεφάλου συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Αλμπάνης και Χριστόπουλος.

Οι γηπεδούχοι, από τη μεριά τους, θα ξεκινήσουν με τους Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Μεντί, Ουντέρ, Τζάστιν, Μπαρνς, Μάντισον, Ολμπράιτον και Βάρντι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βίσερ από το Βέλγιο, με βοηθούς τους Νίλσεν και Βανιέζερε και τέταρτο τον Βρίσε.

 

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο της ΑΕΚ:

Λέστερ-ΑΕΚ 22:00

Μπράγκα-Ζόρια 22:00

Η βαθμολογία:

1. Λέστερ 10

2. Μπράγκα 10

3. Ζόρια 6

4. ΑΕΚ 3

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ