Τα μυστικά ομορφιάς του supermodel Κάρλι Κλος για την περιποίηση του δέρματός σας

 

Το supermodel Κάρλι Κλος ακολουθεί μία από τις πιο απλές και προσιτές ρουτίνες ομορφιάς όταν έχει να κάνει με την περιποίηση του δέρματος, το μακιγιάζ, αλλά και την χαλάρωσή της.

Αυτή περιλαμβάνει αναζωογονητικά βήματα για το δέρμα και το μακιγιάζ, την προσέγγισή της στην ενυδάτωση και πώς επιλέγει να χαλαρώσει στο τέλος της ημέρας της. Μάθετε, λοιπόν, πώς συνδυάζει την υπέροχη εμφάνισή της με έναν υγιεινό και χωρίς άγχος τρόπο ζωής και ακολουθήστε τα βήματά της.

Όσον αφορά στην περιποίηση του δέρματος της, η Κλος δίνει μεγάλη έμφαση στην ενυδάτωση. Όχι μόνο αναφέρει τη σημασία της για τη διατήρηση του όμορφου δέρματος, αλλά επίσης συνιστά καλή ενυδάτωση τόσο για την επιδιόρθωση, όσο και για την αναζωογόνηση του δέρματος. Στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της ξεκινά με ένα απαλό δροσερό μασάζ με ρολό νεφρίτη, ένα βήμα που μειώνει κάθε φλεγμονή στο πρόσωπο και σφίγγει το δέρμα της. Το επόμενο βήμα είναι ένα απαλό καθαριστικό για να πλύνει το πρόσωπό της και στη συνέχεια εφαρμόζει έναν ενυδατικό ορό και ενυδατική κρέμα πλούσια σε SPF.

Για επιπλέον αίσθηση ενυδάτωσης, η Κάρλι λατρεύει να φορά μάσκες προσώπου στο τέλος της ημέρας. Λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων τους (φρέσκο και ενυδατωμένο δέρμα) και της εύκολης χρήσης τους (που απαιτεί πολύ λίγο χρόνο), είναι μια πολύ βολική επιλογή. Μαζί με μια μάσκα ματιών, ένα αφρόλουτρο και βιντεοκλήσεις σε φίλους και συγγενείς ή ένα καλό βιβλίο, το supermodel δημιουργεί το τέλειο σπα στο σπίτι.

Ωστόσο, η ενυδάτωση παίζει μεγάλο ρόλο και στις επιλογές μακιγιάζ της Κλος. Για ένα ελαφρύ αποτέλεσμα, το supermodel επιλέγει ένα foundation σε μορφή πούδρας, ενώ για τα χείλη της επιλέγει ενυδατικό κραγιόν με απαλό φινίρισμα. Το αγαπημένο της scrub ζάχαρης λειτουργεί υπέροχα το χειμώνα, όταν θέλει να ενυδατώνει περισσότερο τα χείλη της.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ