Στην προπόνηση της Ρεάλ ο Καρβαχάλ

Δεδομένες οι απουσίες των τραυματιών Αζάρ και Βαλβέρδε

Μετά τον Σέρχιο Ράμος, που από χθες (6/12) έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Ρεάλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε σήμερα ακόμη έναν βασικό ποδοσφαιριστή του να επανέρχεται μετά από τραυματισμό.

Ο λόγος για τον Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα μαζί με τους συμπαίκτες του και τίθεται στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού για τον «τελικό» της Τετάρτης (9/12) με τη Γκλάντμπαχ, όπου θα κριθεί η πρόκριση των «μερένγκες» στους «16» του Champions League.

Πάντως, η συμμετοχή του διεθνούς δεξιού μπακ στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα κάθε άλλο παρά βεβαιη θα πρέπει να θεωρείται. Ο Καρβαχάλ προέρχεται από απραξία δύο και πλέον μηνών (είχε τραυματιστεί στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γόνατος στις 2/10) και σαφώς χρειάζεται χρόνο και σταδιακή επανένταξη σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το πιθανότερο είναι τη θέση του δεξιού μπακ να καλύψει εκ νέου ο Λούκας Βάθκεθ, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση το Σάββατο (5/12) στη Σεβίλη, ενώ η επάνοδος του Καρβαχάλ ίσως πραγματοποιηθεί στο μαδριλένικο ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου (12/12) με την Ατλέτικο.

Στον αντίποδα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάρτιν Όντεγκααρντ και φαίνεται πως ο Νορβηγός μέσος θα χάσει το ματς με τη Γκλάντμπαχ.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των τραυματιών Αζάρ και Βαλβέρδε.

Διαβάστε επίσης