Φρίκη στο Λος Άντζελες: Πατέρας αποκεφάλισε τα παιδιά του

Ένας προσωπικός εκπαιδευτής που οι φίλοι του τον χαρακτήριζαν γλυκό άνθρωπο και αξιόπιστο συνελήφθη την Παρασκευή σε σχέση με τη δολοφονία των δύο ανήλικων παιδιών του που βρέθηκαν αποκεφαλισμένα στο πατρικό τους στο Λάνκαστερ.

Ο Μορίς Τέιλορ, 34 ετών, κρατείται με εγγύηση 2 εκατ. δολαρίων σύμφωνα με το γραφείο σερίφη του Λος Άντζελες, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα, αφού εντόπισαν τα πτώματα. Σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας αναφέρεται ότι τα παιδιά έφεραν τραύματα από μαχαίρι και ήταν κατακρεουργημένα. Η σύζυγός του και τα άλλα δύο τους παιδιά βρέθηκαν σώα και αβλαβή.

Οι πυροσβέστες βρήκαν τα πτώματα σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. Ο δήμαρχος είπε ότι και τα δύο θύματα ήταν αποκεφαλισμένα και περιέγραψε τη σκηνικό του εγκλήματος ως "βάρβαρο". Τα παιδιά δεν έχουν κατονομαστεί αλλά φέρεται να είναι ένα κορίτσι 13 ετών και ένα αγόρι 12.

Όλοι φέρεται να ήταν στο σπίτι και οι αστυνομικοί ανέκριναν τη γυναίκα για το φονικό. Ένας από τους; ενήλικες λέγεται ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Η αστυνομία ερευνά πότε έγινε το φριχτό έγκλημα και υπό ποιες συνθήκες αλλά και ποιες είναι οι αιτίες. Τα άλλα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αλλά δεν έφεραν κανένα τραύμα. Ο πατέρας συνελήφθη χωρίς να φέρει αντίσταση και κρατείται.

Διαβάστε επίσης