Ο Ρονάλντο εξηγεί γιατί ο Αργεντινός θρύλος φορούσε δύο ρολόγια


Για τη σχέση του με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τις αναμνήσεις που έχει από εκείνον, μίλησε ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο.

Μετά τον θάνατο του Αργεντίνου θρύλου την περασμένη εβδομάδα, πολλοί σταρ και μη, μοιράστηκαν ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Μαραντόνα.

Ο Ρονάλντο, που είναι τώρα πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, και φαίνεται ότι οι δύο τους ήταν πολύ κοντά.

«Ο Ντιέγκο άφησε μια απίστευτη κληρονομιά στο ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτώ την απώλεια του. Τα νέα με σόκαραν και με άφησαν πολύ λυπημένο. Θέλω να στείλω την αγάπη μου στην οικογένειά του. Άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων και θα είμαι πάντα αιώνια ευγνώμων για την έμπνευση που μου έδωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε επίσης, μια άγνωστη λεπτομέρεια για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, εξηγώντας γιατί ο θρύλος του ποδοσφαίρου, φορούσε δύο ρολόγια, ένα σε κάθε καρπό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνήθιζε να φορά δυο ρολόγια, ένα σε κάθε χέρι / Φωτογραφία: AP Photo/Lionel Cironneau
«Μία από τις πρώτες φορές που ήρθε να με επισκεφτεί στη Μαδρίτη είχαμε δείπνο. Ο Ντιέγκο φορούσε δύο ρολόγια και είπε ότι δεν πήγαινε πουθενά χωρίς και τα δύο. Τον ρώτησα γιατί φορούσε δύο και είπε ότι η κόρη του, του τα είχε δώσει ως δώρο και έκτοτε δεν τα είχε βγάλει ποτέ», είπε ο Ρονάλντο.

«Στο τέλος του γεύματος, έβγαλε το ένα και μου το έδωσε ως δώρο. Δεν ήθελα να το δεχτώ, αλλά θύμωσε και δεν είχα άλλη επιλογή. Θα το προσέχω για το υπόλοιπο της ζωής μου, ως υπενθύμιση της γενναιοδωρίας και της φιλίας του», πρόσθεσε ο Ρονάλντο.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ