Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Επανασυνδέσεις

Τα συντροφικά ταίρια, που είχαν χαθεί επικοινωνιακά, ένεκα χωρισμών και αντιπαραθέσεων, θα βρουν τους τρόπους για να είναι και πάλι μαζί. Τυχόν τρίτα πρόσωπα θα απομακρυνθούν από τους δρόμους τους.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Συναισθηματικές προσδοκίες

Εχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ερωτική εύνοια του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές αναποδιές στις επικοινωνίες, αλλά αυτό θα ξεπεραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Επιτυχίες

Ολα αυτά που σας προσφέρει ο άνθρωπός σας είναι καταφανέστατο ότι δεν σας είναι αρκετά. Κάτι λείπει, ή κάτι μάλλον έχετε ζητήσει και ακόμη δεν έχει γίνει. Η περίοδος των γιορτών έχει εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Νέα πρόσωπα

Σε κάθε επίπεδο είστε πικραμένοι από τον άνθρωπό σας, που δείχνει ότι μονίμως έχει άλλη προτεραιότητα. Το ιδανικό θα ήταν να μιλήσετε και να πείτε όλα αυτά που σας πονούν. Σίγουρα κάτι θα αλλάξει.

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Αλλαγές

Μην ξεχνιέστε. Αυτά που ακούτε από τον πρώην σας είναι μετάνοιες και απολογίες για χιλιοστή φορά. Τουλάχιστον μιας και ξεκινούν οι επικοινωνίες βάλτε από τη μεριά σας τους όρους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Αναθεώρηση σκέψεων

Το παρόν σας δεν σας αντιπροσωπεύει. Είστε συνειδητά μόνοι και μακριά από καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει επανειλημμένως.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Προτάσεις συνεργασίας

Μπορεί να έχετε περάσει ένα χρονικό διάστημα με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα λήξει. Καινούργιες συνεργασίες-προτάσεις θα παρουσιαστούν σε όσους θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους καριέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Δεσμεύσεις οικογενειακές

Μην περιμένετε ακόμη για πολύ να γυρίσει κάποιος. Προχωρήστε την καθημερινότητά σας. Αυτό έχει την ισχύ του και για τους ελεύθερους που λίαν συντόμως θα βρεθούν σε νέα ερωτική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Επιμόρφωση, σπουδές

Μπορεί αυτή την περίοδο να είστε μέσα σε μια αγωνία για τα οικονομικά σας, αλλά από τη νέα εβδομάδα θα έχετε ειδήσεις, που θα σας κλείσουν όλες τις υποχρεώσεις. Ο έρωτας πλησιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Ερωτικές εξομολογήσεις

Αυτές οι γιορτές θα είναι άκρως διαφορετικές. Πρώην εραστής σας θα σας ψάξει. Χρήματα τυχερά, από εκεί που δεν το περιμένετε, έρχονται και σας λυτρώνουν. Απολαύστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Ερωτοφιλίες

Ο άνθρωπός σας έχει αλλάξει πια τη νοοτροπία του και επιθυμεί μέσα από ουσιαστικό διάλογο να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Ακούστε προσεκτικά και συμπληρώστε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Μεγάλες αποκαλύψεις

Η εσωτερική σας ενέργεια είναι στα κατώτατα επίπεδα. Εχετε απορροφηθεί από τις παλιές σας υποθέσεις και αυτό σας κόβει τη διάθεση και την πρωτοβουλία για το μέλλον σας.

ελεύθερος τύπος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ