Ετοιμα τα εμβολιαστικά κέντρα στην Αχαϊα – Τη Δευτέρα ξεκινούν δοκιμές λειτουργίας

 

Ετοιμα να υποδεχθούν τους πολίτες που θα θελήσουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι τα 24 εμβολιαστικά κέντρα της Αχαΐας.

Μάλιστα από Δευτέρα ξεκινάει η λειτουργική τους προσομοίωση με σκοπό να διαπιστωθούν τυχόν ελλείψεις, ώστε να καλυφθούν άμεσα, καθώς τέλη Δεκεμβρίου αναμένεται να φθάσουν στην Ελλάδα τα εμβόλια και μέσα Ιανουαρίου να ξεκινήσει ο εμβολιασμός.

Στην Αχαΐα προβλέπεται να λειτουργήσουν 24 εμβολιαστικά κέντρα. Αυτά έχουν ετοιμαστεί ήδη και καλύπτουν όλο τον πληθυσμό του νομού.

Μεταξύ άλλων στεγάζονται στα Κέντρα Υγείας (Αγίου Αλεξίου, Ζαρουχλείκων κ.ά.), στις Τοπικές Μονάδες Υγείας Εγλυκάδας, Παραλίας, Ρίου κ.ά. Τα περιφερειακά ιατρεία Καμαρών, Ροδοδάφνης, Κλειτορίας, Δάφνης, κ.ά.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ