Σοκ στην Πάτρα: Πέθανε αιφνίδια ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Χριστομόγλου-Κατέρρευσε ενώ περπατούσε στη Μύκονο

Σαν κεραυνός έπεσε στην Πάτρα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Παναγιώτη Χριστομόγλου, ο οποίος πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Μύκονο, όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείτο επαγγελματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news  ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας είναι νεκρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου και κατέρρευσε όταν πήγε να κάνει τον καθιερωμένο απογευματινό του περίπατο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο γήπεδο του Κόρφου νωρίς το απόγευμα.

Μόλις έγινε αντιληπτό πως κατέρρευσε στο ταρτάν ο Παναγιώτης Χριστομόγλου, οι άνθρωποι του γηπέδου ειδοποίησαν  το ΕΚΑΒ να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες άμεσα ,αλλά δυστυχώς παρα τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατόρθωσαν να τον επαναφέρουν Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατέληξε μάλλον από καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news η σορός του 48χρονου Παναγιώτη Χριστομόγλου θα μεταφερθεί στον Πειραιά για νεκροψία νεκροτομή.

Ο Παναγιώτης Χριστομόγλου είχε δραστηροποιηθεί για πολλά χρόνια στην Πάτρα στο χώρο των καταστημάτων της εστίασης και της αναψυχής. Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που λειτούργησε στην πόλη ήταν το Ιντεάλ.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ