Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει τα Harrods να έρθουν στην Ελλάδα και στο Twitter έγινε χαμός!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και ειδικά στο Twitter, όπου συχνά ανεβάζει διάφορα posts. Και η αλήθεια είναι πως ο διεθνής τενίστας έχει πολλούς υποστηρικτές, έχει όμως και αρκετούς που φαίνεται σα να περιμένουν μια αφορμή για να του επιτεθούν.

Και αυτό συνέβη με ένα από τα τελευταία του tweets, όπου ο Τσιτσιπάς στο post του έγραψε ότι είναι καιρός να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Το πολυτελέστερο πολυκατάστημα του Λονδίνου και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου σε είδη πολυτελείας.

«Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η «επιθυμία» αυτή του τενίστα δεν άρεσε σε πολλούς χρήστες, οι οποίοι κάτω από το post έσπευσαν να τον σχολιάσουν αρνητικά. Οι περισσότεροι στάθηκαν στο γεγονός ότι η ανάρτησή του μοιάζει… εκτός τόπου και χρόνου, τη στιγμή που η κοινωνία λόγω κορονοϊού, δοκιμάζεται υγειονομικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Άλλοι έκαναν ακόμη και σύγκριση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα μαζί με την οικογένειά του πρόσφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά τους, τα Σεπόλια. Βέβαια, ήταν πολλοί κι εκείνοι που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν.

Δείτε κάποια από τα σχόλια κάτω από το tweet του:

«Στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, άνθρωποι που πεθαίνουν στις ΜΕΘ. Δεν είναι προτεραιότητα τα πολυκαταστήματα».

«Γιατί στο πολυκατάστημα ρομπότ θα δουλεύουν; Δεν είναι νέες θέσεις εργασίας; Αλλά μάλλον εσείς προτιμάτε τα επιδόματα ε;».

«Στέφανε, θα μπορούσες να ακολουθήσεις το παράδειγμα της οικογένειας Αντετοκουμπο. Just saying που λέμε κ στο Λασίθι».

«Πόση καφρίλα, πόση νεοελληνική μιζέρια, πόση κακομοιριά απέναντι σε ένα νέο παλικάρι ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ, κερδίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα του και μας κάνει περήφανους και όλους εμάς τους απλούς, καθημερινούς Έλληνες. Στέφανε, πάντα νίκες και διακρίσεις λεβέντη μου!».

«Στέφανε, παιδί μου, δεν έχουμε ούτε νοσοκομεία και γιατρούς να τα στελεχώσουν στην Ελλάδα. Βάλε τις σωστές προτεραιότητες στη ζωή σου».

«Στέφανε αγόρι μου εδώ δεν έχουμε να φάμε τα Harrods μας έλειπαν....πιο πιθανό να έρθει ο ΧΑΡΟ(ντ)Σ!».