Europa League: Ακόμα έξι ομάδες κλείδωσαν την πρόκριση

04/12/2020 | 11:30

 

Αϊντχόφεν, Γρανάδα, Σλάβια Πράγας, Λεβερκούζεν, Ρέιντζερς και Μπενφίκα εξασφάλισαν την πρόκριση για την φάση των «32» του Europa League, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Η PSV εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» του ΠΑΟΚ στην Λευκωσία και με το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε επί της Γρανάδα (1-0) εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, όπως και η ισπανική ομάδα παρά την ήττα της.

Με ανατροπή κι ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η Ρέιντζερς νίκησε με 3-2 την Σταντάρ Λιέγης και πέρασε στους «32», όπως και η Μπενφίκα με το ευρύ 4-0 επί της Λεχ Πόζναν.

Έστω και δύσκολα η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε το «διπλό» πρόκρισης στην έδρα της Νις (3-2), ενώ από τον ίδιο όμιλο (3ο) πέρασε και η Σλάβια Πράγας, που επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά.  

12/01/2026
12/01/2026 | 08:35

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη