Europa League: Ακόμα έξι ομάδες κλείδωσαν την πρόκριση

04/12/2020 | 11:30

 

Αϊντχόφεν, Γρανάδα, Σλάβια Πράγας, Λεβερκούζεν, Ρέιντζερς και Μπενφίκα εξασφάλισαν την πρόκριση για την φάση των «32» του Europa League, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Η PSV εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» του ΠΑΟΚ στην Λευκωσία και με το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε επί της Γρανάδα (1-0) εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, όπως και η ισπανική ομάδα παρά την ήττα της.

Με ανατροπή κι ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η Ρέιντζερς νίκησε με 3-2 την Σταντάρ Λιέγης και πέρασε στους «32», όπως και η Μπενφίκα με το ευρύ 4-0 επί της Λεχ Πόζναν.

Έστω και δύσκολα η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε το «διπλό» πρόκρισης στην έδρα της Νις (3-2), ενώ από τον ίδιο όμιλο (3ο) πέρασε και η Σλάβια Πράγας, που επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά.  

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!