Χαλανδρίτσα: Διενέργεια rapid test στους κατοίκους

 

 

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από τις νοσηλεύτριες, κ. Ιωάννα Αντωνακοπούλου και κ. Χριστίνα Κυριακοπούλου, βρέθηκε στην έδρα του Δήμου Ερυμάνθου, στην Χαλανδρίτσα.

Οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ προχώρησαν στην διενέργεια rapid test στο προσωπικό των δημοτικών δομών και υπηρεσιών, καθώς και στους Αντιδημάρχους.

Συνολικά διενεργήθηκαν 74 τεστ, όλα αρνητικά, ενώ ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής έχει καταθέσει ήδη αίτημα για τη διενέργεια ελέγχων και στο γενικό πληθυσμό, σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί το επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή. Να σημειωθεί ότι το αίτημα έχει γίνει αποδεκτό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες και τα σημεία που θα διενεργηθούν τα τεστ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα αποστολής κλιμακίου και κινητής μονάδας. Ο έλεγχος του προσωπικού μας, είναι ένα σημαντικό βήμα, προς την κατεύθυνση προστασίας των εργαζομένων μας. Επιδίωξή μας είναι να διενεργηθούν μαζικά τεστ και στον γενικό πληθυσμό, κάτι που θα γίνει σύντομα».

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος κάλεσε για ακόμη μία φορά τους δημότες να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα περιοριστικά μέτρα, προστατεύοντας τον εαυτό τους, τις οικογένειες και τους συνδημότες τους.

Διαβάστε επίσης