Νίκος Μάνεσης: Η έκπληξη της Φαίης Μαυραγάνη στον σύζυγό της και η γνωριμία τους

 

 

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Direct» βρέθηκε ο Νίκος Μάνεσης, το βράδυ της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δέχθηκε, σε απρόσμενο χρόνο, μια έκπληξη από την σύζυγο του, Φαίη Μαυραγάνη.

Ειδικότερα, καθώς η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Τάκης Χατζής θέλησε να την μεταφέρει στην γνωριμία που είχε ο καλεσμένος του με την σύζυγο του. Αμέσως πριν, όμως, μέσω skype, η Φαίη Μαυραγάνη εμφανίστηκε στο παράθυρο.

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς» σημείωσε χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος.

«Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου».

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν είπε:

«Κάποια στιγμή πήγαμε για ένα ποτό και γνωριστήκαμε καλύτερα. Είχα τρακ! Θα μου πάρεις εμένα είδηση για τα προσωπικά, νομίζεις; Φύγε ρε!» απάντησε, στη συνέχεια, αστειευόμενος ο Νίκος Μάνεσης στον συνάδελφο του και παρουσιαστή του Alpha.

Διαβάστε επίσης