Πάτρα: Από πότε ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης - Μέσω της απόπειρας ληστείας στα ΕΛΤΑ Σαγείκων "έπεσαν" πάνω στον "εγκέφαλο"

 

Από τον περασμένο Μάιο, οι αστυνομικές αρχές, διερευνούσαν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που είχε ρημάξει σπίτια κυρίως ηλικιωμένων στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όταν - σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 - μέσω της υπόθεσης απόπειρας ληστείας στα ΕΛΤΑ Σαγείκων Αχαΐας, "έφτασαν" στα ίχνη του "εγκεφάλου". 

Μπορεί η υπόθεση με την απόπειρα ληστεία να μην εξιχνιάστηκε, όμως η ΕΛ.ΑΣ. Αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, έπεσε πάνω στον "αρχηγός" της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος τότε ήταν ελεύθερος. Αργότερα, όπως έχουμε ήδη γράψει, οδηγήθηκε στη φυλακή με καταδικαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, η έρευνα για την υπόθεση της απόπειρας ληστείας, φαίνεται ότι "άνοιξε" δρόμο για το "ξήλωμα" της εγκληματικής οργάνωσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγκληματική οργάνωση στα χέρια της Ασφάλειας Πάτρας: Έγκλειστος των φυλακών ο "αρχηγός" - Επτά ληστείες, 26 κλοπές, πάνω από 100.000 η "λεία" - Παρίσταναν τους ... αστυνομικούς σε αλλοδαπούς και τους ξάφριζαν!