Ποιο hairstyling σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου;

Αφήστε το στα άστρα…

Τα χαρακτηριστικά του ωροσκοπίου σας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε το στυλ σας πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

 

Κριός – Το κοντό καρέ

Είναι περιπετειώδεις και κυνηγούν πάντα τους στόχους τους. Δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με τα μαλλιά τους, γι’ αυτό χρειάζονται ένα εύκολο κούρεμα, όπως το κοντό καρέ που βλέπουμε να λατρεύουν και οι Παριζιάνες. Ένα στυλ που φωνάζει πως είναι ένα ατρόμητο ζώδιο.

 

Ταύρος – Ξανθό σταχί

Ένα ζώδιο που πατά γερά στα πόδια του και πιστεύει στον ρομαντικό, γι’ αυτό και προτείνουμε στις γυναίκες Ταύρους ένα κολακευτικό και low-profile hairstyling. Πρόκειται για μια απαλή απόχρωση του ξανθού που γλυκαίνει το πρόσωπο και δείχνει ανεπιτήδευτα κομψή.

 

Δίδυμοι – Οι μακριές αφέλειες

Είναι εξωστρεφείς και κοινωνικοί, προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές και τολμούν. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσουν να κόψουν αφέλειες, στο κατάλληλο μήκος όμως για να τις προσαρμόζουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

 

Καρκίνος – Το balayage

Οι αναποφάσιστοι Καρκίνοι δεν αντέχουν τις μεγάλες αλλαγές, οπότε αυτή η τεχνική είναι ιδανική. Ανοίγει τα μαλλιά στις άκρες δίνοντας ένα sunkissed εφέ και φωτίζοντας το πρόσωπο, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η βάση του χρώματος.

 

Λέων – Το strawberry blonde

Τα φλογερά λιοντάρια λένε ναι στις προκλήσεις, γι΄αυτό και δεν θα διστάσουν να δοκιμάασουν αυτό το ξανθό με τις κόκκινες πινελιές.

 

Παρθένος – Το Καλιφορνέζικο ξανθό

Ζεστή βάση και πιο ανοιχτόχρωμα highlights που φωτίζουν το πρόσωπο, το στυλ δηλαδή που έχουν τα κορίτσια στις παραλίες του Μαλιμπού που απολαμβάνουμε στο Instagram.

 

Ζυγός – Το σκανδιναβικό ξανθό

Τους αρέσει η πολυτέλεια, οι glam πινελιές και γενικά έχουν καλόγουστη αισθητική. Έτσι δεν θα δυσκολευτούν να διατηρούν ζωντανή την φωτεινή απόχρωση του Scandi blonde.

 

Σκορπιός – Το out-of-bed look

Δεν θεωρείται τυχαία το πιο σέξυ ζώδιο, γι’ αυτό και χρειάζεται μια αντίστοιχα hot κουπ, ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που προσελκύει πάντα τα αντρικά βλέμματα.

 

Τοξότης – Τα baby bangs

Λίγες θα τολμούσαν αυτές τις κοντές παιχνιδιάρικες αφέλειες, μόνο οι Τοξότες δηλαδή που φημίζονται για την fun πλευρά τους.

 

Αιγόκερως – Το μακρύ καρέ

Είναι πρακτικοί τύποι και όχι και τόσο ανοιχτοί στις δραστικές επιλογές. Εμείς τους προτείνουμε το μακρύ καρέ που φτάνει στο ύψος των ώμων, ένα κούρεμα αρκετό για να τολμήσουν μια αλλαγή, αλλά όχι και τόσο ώστε να φρικάρουν.

 

Υδροχόος – Το κοντό καρέ

Οι ανεξάρτητοι και εξωστρεφείς Υδροχόοι, θέλουν ένα κούρεμα που θα αντανακλά την προσωπικότητά τους, το στυλ που έχουν υιοθετήσει και τα πιο ψαγμένα It girls.

 

Ιχθείς – Το χάλκινο

Έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση, αγκαλιάζουν το άγνωστο και τολμούν τις αλλαγές, οπότε αυτό το κόκκινο.

 

COSMOPOLITAN

Διαβάστε επίσης