ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αξιοποιεί για αποπροσανατολισμό τα σενάρια άρσης του lockdown

Για τη συζήτηση περί άρσης του lockdown

«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί για αποπροσανατολισμό τη συζήτηση και τα σενάρια για την άρση του lockdown, προκειμένου να κρύψει την ανάγκη να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα, ειδικά για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, αλλά και για την ασφαλή επαναλειτουργία κρίσιμων χώρων, όπως είναι τα σχολεία. Ουσιαστικά να συζητείται το πότε και όχι το πώς» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τη συζήτηση περί άρσης του lockdown».

Η δολοφονία του Dr. Mohsen Fakhrizadeh οξύνει την κατάσταση στην περιοχή του Κόλπου, στρέφεται κατά του λαού του Ιράν και των άλλων λαών της περιοχής

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονία του Ιρανού διαπρεπή επιστήμονα, Dr. Mohsen Fakhrizadeh και αναπληρωτή υπουργού άμυνας, στις 27 Νοέμβρη 2020 πλησίον της Τεχεράνης.

«Η αποτρόπαια αυτή πράξη υπηρετεί πολύ επικίνδυνους στόχους. Οξύνει την ήδη τεταμένη κατάσταση στην περιοχή του Κόλπου, στρέφεται κατά του λαού του Ιράν και των άλλων λαών της περιοχής» τονίζει ανακοίνωση του κόμματος καταλήγοντας «το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα και στους οικείους του Dr. Mohsen Fakhrizadeh».

Διαβάστε επίσης