Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Για τη νίκη και τη συνέχεια στην Ευρώπη οι ερυθρόλευκοι

 

 

Ο πρώτος «τελικός» του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έφτασε καθώς οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (22:00, CosmoteSport2).

Πρόκειται για το παιχνίδι ορόσημο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι με νίκη κλείνουν θέση στους «32» του Europa League και παράλληλα να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (αν σήμερα κερδίσει η Σίτι την Πόρτο).

Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει μιλήσει στους παίκτες του και τους έχει προετοιμάσει με στόχο τη νίκη στη Μασσαλία, ενώ τους τόνισε πως πρέπει να προσέξουν πολύ τους Γάλλους που έδειξαν πως συνέρχονται στο σαββατιάτικο ματς με τη Ναντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα παίξουν οι Ραφίνια, Σισέ, Σεμέντο και Χολέμπας. Την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στο ένα άκρο θα παίξει ο Φορτούνης, στο άλλο ο Μασούρας και ως σέντερ φορ ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Πέπε, Βρουσάι, Σουντανί, Σουρλής και Ανδρούτσος. Εκτός έμειναν οι Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα και ο Βαλμπουενά, ο οποίος όμως ταξίδεψε κανονικά με την ομάδα στη Μασσαλία.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι θα παίξουν με τους Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο Γκονζάλεθ, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Καμαρά, Σανσόν, Παγιέ, Τοβέν και Μπενεντέτο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Μανθάνο, με βοηθούς τους Νεβάδο και Ναρχάνο, τέταρτος ο Μαρέσκα και στο VAR θα είναι ο Μπενγκοετσέα και AVAR ο Πριέτο.

Διαβάστε επίσης