Κούγιας για Σφακιανάκη: Μας κάνει εντύπωση πώς ένας τυχαίος έλεγχος έγινε γενικός

 

 

Εντύπωση προκαλεί στον δικηγόρο του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξη Κούγια πώς ο έλεγχος που έγινε στο αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή από τυχαίος έγινε γενικός.

«Διατύπωσα τις αμφιβολίες μου για το δεύτερο σκέλος που κατηγορείται» είπε για το θέμα των ναρκωτικών. «Φοβάται ακόμα και τα φάρμακα, είναι κατά. Μας έκανε εντύπωση πώς ένας τυχαίος έλεγχος, έτσι παρουσιάστηκε, έγινε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου. Τι το προκάλεσε;» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για το όπλο ο κ. Κούγιας είπε: «Έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απορρίφθησαν. Από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει κάποιες φορές η Αστυνομία».

Ο Νότης Σφακιανάκης θα περάσει και πάλι στις 2 Δεκεμβρίου το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο» είπε στους δημοσιογράφους χθες (30/11) ο γνωστός τραγουδιστής βγαίνοντας από την δικαστική αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής συνελήφθη σε μπλόκο της Aστυνομίας την Κυριακή 29 Νοεμβρίου όταν στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης