Μάσκα προσώπου και σώματος με σοκολάτα και ελαιόλαδο

Αυτή η μάσκα προσώπου και σώματος με σοκολάτα, ελαιόλαδο και βουτυρόγαλα συσφίγγει τον ιστό του δέρματος, ενώ αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη.

Υλικά

7 πλάκες σοκολάτα κουβερτούρα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
7 κ.σ. βουτυρόγαλα

 

Εκτέλεση

Λιώσε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, πρόσθεσε το βουτυρόγαλα και το ελαιόλαδο και ανακάτεψε καλά.

 

Εφαρμογή

Ενώ το μείγμα είναι ακόμη λίγο ζεστό, άπλωσέ το ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Τύλιξε το σώμα σου με πλαστική μεμβράνη και χαλάρωσε για 20 λεπτά αφήνοντας τη σοκολατένια μάσκα να δράσει ευεργετικά. Ξέπλυνε κάνοντας ζεστό ντους χωρίς να χρησιμοποιήσεις σαπούνι. Οι δόσεις μπορεί να διπλασιαστούν ή να τριπλασιαστούν ανάλογα με την επιφάνεια όπου θα γίνει η επάλειψη.

 

Από το βιβλίο της Δήμητρα Γουλά «τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σου;».

shape.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”