Σημαντικό «διπλό» για την ΑΕΚ με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης

 

 

Μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε την Κυριακή η ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η «Ένωση» έφυγε με το «τρίποντο» από το «Θ. Κολοκοτρώνης», επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, για την 10η αγωνιστική της Super League και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Λιβάγια, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Παπαδόπουλο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του.

Στο 44ο λεπτό πάντως ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην ισοφάριση με ωραία καρφωτή κεφαλιά του Μπαράλες.

Στο 48ο λεπτό ο Λιβάγια επιχείρησε μία σέντρα απ' τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροπή και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, με τον Ανσαριφάλντ στο 58' να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην «Ένωση» με ωραίο σουτ, υπογράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ του «δικεφάλου».

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-2

Γκολ: 13' Λιβάγια (ΑΕΚ), 44' Μπαράλες (Αστέρας), 58' Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ)

Κίτρινες: Ινσούα (ΑΕΚ), Μπαράλες (Αστέρας), Κρίστισιτς (ΑΕΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 48' Λιβάγια (ΑΕΚ)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε (84' Ιγκλέσιας), Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (46' Αλί Μπαμπά), Γκόμες, Ρεγκίς (84' Τιλίκα), Μπαράλες

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος (90' Χνιντ), Λιβάγια, Τάνκοβιτς (79' Σιμόες), Ανσαριφάρντ (71' Ολιβέιρα)

Διαβάστε επίσης