Μπότση: «Με ενοχλεί ο διαχωρισμός ανάμεσα στην γυναίκα και στην μάνα»

29/11/2020 | 11:40

 

Στον καναπέ του Dot. κάθισε η Τζένη Μπότση, η οποία μίλησε για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει με το πρώτο της παιδί αλλά τοποθετήθηκε σε όσους διαχωρίζουν τις γυναίκες ανάλογα με το αν έχουν γίνει μητέρες ή όχι.

«Θαυμάζω όλες τι γυναίκες. Αυτό που με ενοχλεί είναι ο διαχωρισμός που γίνεται ανάμεσα στην γυναίκα και στην μάνα. Σου λένε αχ δεν είσαι μάνα; Όχι είμαι γυναίκα. Μην τα χωρίζουμε, είμαστε γυναίκες. Καλά είσαι κι εσύ αλλά δεν έχεις γίνει μάνα λες και είναι κάτι παραπάνω. Είναι λάθος, τα πράγματα αλλάζουν. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Τώρα το 2020 που έχουμε ενημέρωση από παντού, λίγος σεβασμός στις γυναίκες που προσπάθησαν να γίνουν μάνες και δεν τα κατάφεραν. Μην τις μειώνουμε για όνομα του Θεού, βγαίνω από τα ρούχα μου. Και τώρα επειδή έχω γίνει μαμά, μπορώ να το πω αυτό.»

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία