Κόντρα στην ομάδα του Ραζνάτοβιτς ο Ολυμπιακός

Στις 4 Ιανουαρίου

Απέναντι στην KK Mέγκα Μπάσκετ θα δώσει το πρώτο διεθνές φιλικό παιχνίδι του προγράμματος "Monday’s Game Night against COVID-19" ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ την ομάδα του Βελιγραδίου, της οποίας ισχυρός άνδρας είναι ο διάσημος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στις 4 Ιανουαρίου (20:00).

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: 

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Monday’s Game Night against COVID-19», θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στις 4 Ιανουαρίου (ΕΡΤ - 20.00) την KK Mega SOCCERBET, στο πρώτο διεθνές παιχνίδι της σειράς αυτών των αγώνων!

Πρόκειται για μια ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί στην Αδριατική λίγκα, ενώ έχει αναδείξει πολλούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον σταρ του ΝΒΑ, τον σέντερ των Denver Nuggets, Νίκολα Γιόκιτς!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι αγώνες της σειράς, ενώ το πρώτο ματς του προγράμματος έχει ορισθεί για την Δευτέρα 30/11, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, στις 20:30 στο ΣΕΦ και θα μεταδοθεί απευθείας απο ΕΡΤ-3 και ΕΡΤ Sports. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα ανακοινωθούν και οι πρώτες δράσεις του προγράμματος με βάση τους στόχους που έχουν ανακοινωθεί». 

Διαβάστε επίσης