Μαραντόνα: “Βόμβα” – O “γιος” του ζητάει εκταφή

Ο Σαντιάγκο Λάρα, ο οποίος δηλώνει γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, ζήτησε την εκταφή του, προκειμένου να αποδείξει ότι ο “Θεός” του ποδοσφαίρου είναι πατέρας του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (25/11), βυθίζοντας στο πένθος τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κι όχι μόνο. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ωστόσο το θέμα του θανάτου του δεν έχει “κλείσει”, μιας και ξεκίνησε έρευνα, προκειμένου η εισαγγελία να μάθει εάν ο «Ντιεγκίτο» είχε λάβει την αναγκαία φροντίδα.

Κι ενώ ακόμη το πένθος είναι νωπό, ο Σαντιάγκο Λάρα, ο οποίος δηλώνει γιος του, ζητάει την εκταφή της σορού του, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να αποδείξει πως ο “Θεός” του ποδοσφαίρου είναι πατέρας του.

Ο 19χρονος έχασε το 2006 τη σερβιτόρα μητέρα του, Ναταλία Γκαράτ, η οποία πέθανε σε ηλικία 23 ετών από καρκίνο του πνεύμονα κι ανατράφηκε από τον πρώην φίλο της Μαρτσέλο Λάρα.

Το 2016 μίλησε για πρώτη φορά για τον αγώνα που έχει ξεκινήσει για να αποδείξει ότι ο Μαραντόνα είναι ο πραγματικός του πατέρας.

“Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοιάζουμε. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς το πρωί με αυτό το αίσθημα”, είχε δηλώσει τότε.

“Το ανακάλυψα όταν πέρασα μπροστά από ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και είδα ένα εξώφυλλο περιοδικού με το πρόσωπο του Μαραντόνα και το δικό μου με πίξελ από κάτω. Σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα τι έκανα στο περιοδικό. Έτρεξα στο σπίτι και ρώτησα τον Μαρτσέλο τι συνέβαινε και μου εξήγησε τα πάντα. Μου είπε ότι η μητέρα μου ήταν μοντέλο όταν ήταν νέα και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν δικός του γιος. Μου είπε ότι είχε ζητήσει τεστ DNA αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ”, συνέχισε.

Να σημειωθεί ότι ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει επίσημα πέντε παιδιά, ενώ υπάρχουν άλλα 6 που φήμες λένε ότι είναι πατέρας τους.

 

Διαβάστε επίσης