Πάτρα: Ο Μ. Χρυσοχοΐδης στο tempo24.gr για την επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στην επίθεση που έχει δεχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωσή του περί μετάδοσης του κορωνοϊού στους εξωτερικούς χώρους έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Απόστολου Βουλδή και του tempo24.gr

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι όποιος ακούσει τη φράση ολόκληρη θα καταλάβει, υπογραμμίζοντας ότι η μάχη τώρα είναι αλλού.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον Real, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στην αστυνομία:

«Η αστυνομία αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 500 κρούσματα. Ελάχιστοι, νομίζω μετρούνται στα δάχτυλα μιας παλάμης, νοσηλεύονται γιατί είναι νέοι άνθρωποι.

Δυστυχώς, όλο το πρόβλημα έρχεται από φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον όχι από το υπηρεσιακό. Και δεύτερον οι άνθρωποι που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω.

Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός, Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους. Γίνονται τα πάντα και λαμβάνονται πολύ αυστηρά μέτρα και υπάρχουν εντολές προς τους διοικητές των υπηρεσιών για την τήρηση των μέτρων.»

Διαβάστε επίσης