Ομιλία Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»

 

 

Απογοητευμένοι και προβληματισμένοι ήταν άπαντες στην ΑΕΚ, μετά την ήττα-σοκ με 3-0 σκορ από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ, η οποία ελαχιστοποίησε τις ελπίδες πρόκρισης της «Ένωσης» στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, επιχειρώντας να ανυψώσει το ηθικό τους, καθώς ως γνωστόν ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθληματός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια, δεν θέλω να σας βλέπω έτσι. Το ποδόσφαιρο έχει και μεγάλες χαρές αλλά και πολύ δύσκολα βράδια σαν το αποψινό. Ολοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Θέλω να σηκώσετε το κεφάλι. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε», ανέφερε o Ιταλός τεχνικός.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον της Ζόρια έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικά γυμνάστηκε ο Έλντερ Λόπες που δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το Σάββατο το απόγευμα για την Τρίπολη, μετά την προπόνηση και τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης