Επίσκεψη Χρυσοχοϊδη σήμερα στην Πάτρα: Ποιους θα δει ο υπουργός - Τι θα ζητήσει για τα μέτρα ενόψει της εορτής του Πολιούχου

 

Στην Πάτρα μεταβαίνει σήμερα το πρωί, όπως έγραψε το tempo24, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παράγοντες και τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική προσπάθεια για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου της Πάτρας Αγίου Ανδρέα, που είναι τη Δευτέρα.

Πάτρα - ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην Πάτρα αύριο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αχαΐα είναι μεταξύ των επτά πιο επιβαρυμένων περιοχών της χώρας σε ό,τι αφορά την Covid-19 και τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση, που προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση. 

Για το λόγο αυτά εξάλου, νωρίτερα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έκανε συστάσεις για την τήρηση των μέτρων στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά, ενώ χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, έκανε έκκληση να μην γίνει εφέτος μια μεγάλη γιορτή και κινδυνεύσει η πόλη με διασπορά του ιού.

Επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Πατρέων και τον Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας - Τί ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης ενόψει της εορτής του Αγίου Ανδρέα

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός, θα βρίσκεται στις 10.30 το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Εκεί θα γίνει σύσκεψη με στελέχη της Αστυνομίας και τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, του αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και των πέντε δημάρχων του νομού, τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τους διοικητές των δύο μεγάλων νοσοκομείων της περιοχής, και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου.

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, για τον περιορισμό της πανδημίας, ενώ γενικώς θα δοθούν οδηγίες στην Αστυνομία για αυστηρούς ελέγχους και εφαρμογή των μέτρων.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Χρυσοχοΐδης αναμένεται ότι θα κάνει δηλώσεις, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, με τον οποίο θα συζητήσει το θέμα του εορτασμού του Αγίου Ανδρέα.
 

Διαβάστε επίσης