Πάτρα: Αύριο Σάββατο η κηδεία της Κατερίνας Παγουλάτου

Έσβησε στον θάλαμο του αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας η Κατερίνα Παγουλάτου, 45 χρόνων, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Η Κατερίνα πήγε στο νοσοκομείο με τον πατέρα της για τακτικές εξετάσεις. Μπήκε στον θάλαμο και αφού της παρασχέθηκε το σχετικό σκιαγραφικό φάρμακο  κι ενώ η διαδικασία προχωρούσε κανονικά και βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο, όπως είπε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου  σε τηλεφωνική επικοινωνία με το  Istologio,  ''αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και τάση προς εμετό''. Εξέμεσε κομμάτια αίμα από αιμοφόρα αγγεία που έσπασαν και εξέπνευσε.

Η Κατερίνα Παγουλάτου, υπέφερε εδώ και ένα χρόνο από λέμφωμα, στο μεσοθωράκιο, εξαιτίας του οποίου και υπέκυψε. Την παρακολουθούσε ο γιατρός κ. Ζήκος, ο οποίος μάλιστα, όπως λένε  πληροφορίες,  προγραμμάτιζε να την  βοηθήσει με  την μέθοδο των βλαστοκυτάρων, που εφαρμόζεται στην Αθήνα.                                   

Ήταν κόρη του Παύλου Παγουλάτου, ιδιοκτήτη πρατηρίων υγρών καυσίμων, και στενή συνεργάτιδα στις εκλογές του 2015, του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου. 

Η κηδεία της σορού της θα τελεστή αύριο Σάββατο  28 Νοεμβρίου 2020, ώρα 3.30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας. 

Η Κατερίνα Παγουλάτου είχε ασχοληθεί με την δημοσιογραφία, μέσα από τις στήλες της τοπικής εφημερίδας της Πάτρας ''Αλλαγή'', ενώ συνεργαζόταν με περιοδικό γερμανικής αεροπορικής εταιρείας, καθώς είχε σπουδάσει γερμανική φιλολογία. 

πηγή:gmosxos.blogspot.com