Καλύτερα ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Το μήνυμα του για τη «μάχη» με τον κορονοϊό

27/11/2020 | 12:10

 

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από τη μέρα που ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, σήμερα επανήλθε με νέα ανάρτηση ώστε να ενημερώσει πως η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και πως νιώθει καλύτερα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που έλαβε λόγω των γενεθλίων του.

«Επιτέλους, είμαι καλύτερα και μπορώ να χαρώ για τα γενέθλια μου παρέα με όλους εσάς που με τα μηνύματα και τηλεφωνήματα σας ήσασταν δίπλα μου τις τελευταίες τρεις αγωνιώδεις & δύσκολες εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι η μόνη απάντηση σε κάθε απρόβλεπτο και επικίνδυνο εχθρό», έγραψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός κρατώντας τη γενέθλια τούρτα του.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)