To spoiler της Βίκυς Καγιά για τον μεγάλο τελικό του GNTM

 


 

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και η Βίκυ Καγιά θέλησε να της τηλεφωνήσει στην εκπομπή της για να της ευχηθεί και δημόσια.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βίκυ Καγιά έκανε μια αποκάλυψη για το φετινό σύστημα ψηφοφορίας του GNTM αλλά έκανε και ένα spoiler για τον μεγάλο τελικό.

«Όλα συνέβησαν και πέρασαν. Φέτος θα υπάρχει ένα άλλο σύστημα, το οποίο θα είναι πολύ προστατευμένο και μην ανησυχείτε καθόλου. Είναι άλλο σύστημα γιατί κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι αυτό, μπαίναν όλοι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες και δεν άντεχε το σύστημα. Φέτος θα αλλάξει δυστυχώς αυτό και θα πρέπει κάπως αλλιώς να γίνει που δεν θα είναι free και 100% δωρεάν», είπε η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να ρωτήσει για τον τελικό του GNTM, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον αποτρέπει λέγοντάς του ότι δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση την κριτή.

«Δύσκολα έρχομαι σε δύσκολη θέση» είπε η Βίκυ Καγιά κι έτσι απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν ότι ο τελικός θα είναι αντρική υπόθεση.

«Δεν ισχύει στον τελικό. Δεν ξέρεις ποιος θα το πάρει, αυτό θα γίνει στο live Δεν θα είναι μόνο αγόρια. Υπάρχουν και κορίτσια», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης