Εξαδάκτυλος: 170 ιδιώτες γιατροί δήλωσαν πρόθεση να βοηθήσουν το ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη

23/11/2020 | 21:52

Αλλάζουν τα δεδομένα αναφορικά με τους ιδιώτες γιατρούς που προθυμοποιούνται να βοηθήσουν το ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη που έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό. 

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δηλώνει  ότι «οι ιατροί που ζήτησαν να συνδράμουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Θεσσαλονίκη είναι 170»

και ζητά την  ανάκληση της δήλωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι συνολικά στη χώρα μας μόνο 8 ιδιώτες ιατροί δήλωσαν πρόθεση να συνδράμουν στο ΕΣΥ.

Αναφέρει ότι στην Αθήνα είναι 20, στη Λάρισα 25 και αντίστοιχα σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας.

Και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει ότι 20 ιδιώτες γιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα στο κάλεσμα του υπουργείου Υγείας να συνδράμουν το σύστημα υγείας.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει ότι οι γιατροί της Αθήνας έχουν αποδείξει το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν και τονίζει ότι ήρθε η ώρα ο ιατρικός κόσμος να ενώσει τις δυνάμεις του και να δώσει τη μεγάλη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα.

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη