Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 5χρονο από πνιγμό! Έμενε στην ίδια πολυκατοικία και άκουσε τις φωνές της μάνας, για βοήθεια!

Συγχαρητήρια στον Αστυφύλακα Αναστάσιο Ντρέλια που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδί που είχε καταπιεί κέρμα, έδωσε η αστυνομική διεύθυνση. 

Ο αστυνομικός δέχθηκε σήμερα τα συγχαρητήρια του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας Ταξιάρχου Ιωάννη Νταλαχάνη και του βοηθού του Αστυνομικού Διευθυντή Νίκου Νικόλαου οι οποίοι τον επαίνεσαν δημόσια για την εξαίρετη πράξη του. 

 

Όλα όσα έγιναν 

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε μία μητέρα στο Μεσολόγγι, όταν το παιδί της κατάπιε ένα πενηντάλεπτο νόμισμα και σφήνωσε στο λαιμό του. Ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε αστυνομικός, ο οποίος γνώριζε πρώτες βοήθειες, σώζοντας το παιδί από πνιγμό.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της, Χρήστος Τέγας, με επιστολή τους εξέφρασαν συγχαρητήρια καθώς και ευγνωμοσύνη, προ τον συνάδελφός τους αστυνομικό. «Χάρη την ψυχραιμία και την ταχύτητα, έσωσε ένα 5χρονο από βέβαιο πνιγμό. Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών. Ευτυχώς που η ανθρώπινη πλευρά ξεχωρίζει αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η επιστολή.

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Κέικ με τσάι και τζίντζερ

Στην αντεπίθεση ο Μαραντίνης: Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του για το «μονόπρακτο παραλήρημα» 

Οι μεγαλόσωμες φυλές σκύλων: Ιδιαιτερότητες που απαιτούν ειδική φροντίδα

Βασίλης Κουτσιανικούλης: Ο Έλληνας «Μεσι» κρέμασε τα παπούτσια του και ξεκινά την καριέρα του ως ατζέντης

Γαλλία: Υπό κράτηση Παλαιστίνιος για επίθεση με καρέκλα σε ραβίνο

Απέδρασε από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός σε επεισοδιακό ματς και έκανε το break

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο στο ΕΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: