Αναγνωστοπούλου- Μάρκου: Ποιός έδωσε άδεια να λειτουργεί υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο νοσοκομείου Ρίου;

 

Βολές κατά της Τράπεζας Πειραιώς, με αφορμή το κλείσιμο υποκαταστημάτων στην περιοχή, εξαπολύουν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

Όπως αναφέρουν η τράπεζα αποφασίζει να κλείσει χωρίς αποχρώντα λόγο το κατάστημά της στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, το οποίο  εξυπηρετεί όλο τον πρώην Δήμο Ρίου, αναγκάζοντας τους πελάτες της να οδηγούνται για συναλλαγές στο ισόγειο του Περιφερειακού Νοσοκομείου (Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό), με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο χώρος που λειτουργεί τώρα το συγκεκριμένο κατάστημα, στο Πανεπιστήμιο («Πάρκο της Ειρήνης») εκτός από την πολύ καλή λειτουργικότητά του, λόγω του μεγέθους του χώρου στάθμευσης, τους στεγασμένους εξωτερικούς χώρους αναμονής, κ.λ.π. τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, που απαιτούνται για τον κορωνοϊό covid-19.

«Τα πιστωτικά ιδρύματα δεν εξαιρούνται από τον καθοριστικό ρόλο που οφείλουν να διαδραματίσουν σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, ούτε είναι άμοιρα κριτικής και στενής παρακολούθησης των πεπραγμένων τους», καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ