Τέσσερις θάνατοι από κορονοϊό στην Αλεξανδρούπολη – Μεταξύ των θυμάτων και μία 33χρονη

22/11/2020 | 14:26

Τέσσερις συνάνθρωποί μας από την Αλεξανδρούπολη προστέθηκαν στη «μαύρη λίστα» των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταξύ των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους είναι και μία 33χρονη, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χθες το βράδυ και σήμερα κατέληξε από ανακοπή.

Οι γιατροί προκειμένου να βεβαιωθούν από που προήλθε η επιδείνωση της υγείας της, έκαναν το rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έγιναν 24 νέες εισαγωγές, ενώ 16 άτομα πήραν εξιτήριο.

Επίσης κατέληξαν δυο άνδρες, ένας 73 ετών από την Ξάνθη και ένας 66 ετών από την Καβάλα οι οποίοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, καθώς και μια 84χρονη από τις Φέρες η οποία επίσης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ωστόσο νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 .

Εξήντα είναι οι θάνατοι ασθενούς με κορονοϊό που καταγράφονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 91 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4.

 

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)