Τέσσερις θάνατοι από κορονοϊό στην Αλεξανδρούπολη – Μεταξύ των θυμάτων και μία 33χρονη

22/11/2020 | 14:26

Τέσσερις συνάνθρωποί μας από την Αλεξανδρούπολη προστέθηκαν στη «μαύρη λίστα» των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταξύ των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους είναι και μία 33χρονη, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χθες το βράδυ και σήμερα κατέληξε από ανακοπή.

Οι γιατροί προκειμένου να βεβαιωθούν από που προήλθε η επιδείνωση της υγείας της, έκαναν το rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έγιναν 24 νέες εισαγωγές, ενώ 16 άτομα πήραν εξιτήριο.

Επίσης κατέληξαν δυο άνδρες, ένας 73 ετών από την Ξάνθη και ένας 66 ετών από την Καβάλα οι οποίοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, καθώς και μια 84χρονη από τις Φέρες η οποία επίσης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ωστόσο νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 .

Εξήντα είναι οι θάνατοι ασθενούς με κορονοϊό που καταγράφονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 91 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4.

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ