Βατόπουλος: Νωρίς να μιλάμε για χαλάρωση των μέτρων

22/11/2020 | 14:44

 

«Η εξάπλωση του ιού στη χώρα ήταν μεγαλύτερη από ότι πιστεύαμε» δηλώνει ο καθηγητής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Βατόπουλος υπογράμμισε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια μείωση στα κρούσματα και τόνισε ότι χρειάζεται πιστή τήρηση των μέτρων.

Παράλληλα, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε ότι «εφόσον δεν μπορεί να τιθασευτεί η επιδημία τώρα, θα πρέπει να συζητηθεί αυστηροποίηση των μέτρων» και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για χαλάρωση των μέτρων.
Κληθείς να σχολιάσει τα κρούσματα στην Εκκλησία ο καθηγητής ανέφερε ότι «αρνητές της του ιού υπάρχουν παντού», ωστόσο όπως υπογράμμισε «η επίσημη Εκκλησία έχει συνεργαστεί με το κράτος. Θα προτιμούσα μεγαλύτερη συμμετοχή».

Τέλος, ο κ. Βατόπουλος σχολίασε και τις εικόνες από τη Σερβία, όπου πιστοί φιλούσαν το σκήνωμα του Πατριάρχη Ειρηναίου, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε ότι «τα σώματα των νεκρών από κορωνοϊό εξακολουθούν να είναι μολυσματικά».
 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ