Αλλάζουν ωράριο από Δευτέρα οι εφορίες – Δείτε τις ώρες λειτουργίας

22/11/2020 | 15:10

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διευρύνει τ’ ωράριο λειτουργίας των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ), ώστε να οι φορολογούμενοι να εξυπηρετούνται καλύτερη και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στην πανδημία.

Ειδικότερα, ο διοικητής της Αρχής, Γιώργος Πιτσιλής, αποφάσισε πως από την προσεχή Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, οι ΔΟΥ θα λειτουργούν ως εξής:

Ώρες εισόδου για το κοινό (μόνο για προγραμματισμένες συναντήσεις) και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης: 08.00 – 17.00.

Ταμειακές συναλλαγές: 08.00 – 15.00.

Οι ΔΟΥ θα λειτουργούν από τις 7:00 έως τις 19:00. Μεταξύ 17.00 και 19.00 εξυπηρετούνται μόνον κλήσεις προς τη γραμματεία των ΔΟΥ για τον προγραμματισμό συναντήσεων.

Το συναλλασσόμενο κοινό προσέρχεται στις ΔΟΥ μόνο με ραντεβού, κι εφόσον το αίτημά του δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο.

Για την αποφυγή του συγχρωτισμού και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, δημιουργούνται τέσσερις βάρδιες για τους υπαλλήλους, ως εξής:

07:00 – 15:00
08:00 – 16:00
09:00 – 17:00
10:00 – 19:00

Το σύνολο των υπαλλήλων, που βρίσκονται στο κτήριο της υπηρεσίας ταυτόχρονα, δεν μπορεί να υπερβαίνει το 67% του συνόλου του προσωπικού, που υπηρετεί στην εν λόγω υπηρεσία.

Το υπόλοιπο προσωπικό εργάζεται εξ αποστάσεως. Οι υπάλληλοι της απογευματινής βάρδιας δουλεύουν εξ αποστάσεως το πρώτο τετράωρο της βάρδιας (10:00 – 14:00) και αυτοπροσώπως στην υπηρεσία για το υπόλοιπο της βάρδιας (15:00 – 19:00).

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο