Φουρέιρα – Μποτία: Μετά από 9 μήνες χωρισμού και πάλι μαζί!

22/11/2020 | 14:18

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η Ελένη Φουρέιρα παραμένει αισιόδοξη, επικοινωνώντας εν μέσω καραντίνας με το σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και ανυπομονώντας για τη στιγμή που θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά του.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της για τη Real Life η Κορύνα Μανταγάρη, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο ισπανός ποδοσφαιριστής, αν και έκαναν ένα διάλειμμα εννέα μηνών στη σχέση τους, είναι και πάλι μαζί, έτοιμοι να αποδείξουν ότι χιλιομετρική απόσταση δεν είναι ικανή να κρατήσει χωριστά ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Οι δυο τους μετρούσαν τρία χρόνια σχέσης, όταν αποφάσισαν τον Ιανουάριο του 2020 να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Υποχρεώσεις και τα προγράμματά τους ήταν πολύ δύσκολο να συντονιστούν. Εκείνη έδινε συναυλίες σε διάφορες σημεία της Ευρώπης, ενώ ταξίδεψε και στην Αμερική, όπου παρέμεινε αρκετές βδομάδες. Την ίδια στιγμή, εκείνος μόλις είχε πάρει μεταγραφή από την Αλ Χιλάλ σε άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Το διάλειμμα στη σχέση τους έμοιαζε μονόδρομος. Το ίδιο, όμως, και η επανασύνδεση λίγους μήνες αργότερα. Μπορεί λόγω της πανδημίας οι δυο τους να μην μπορούν να βρεθούν, επικοινωνούν, όμως, καθημερινά κάνοντας σχέδια για την στιγμή της συνάντησης τους. Προς το παρόν, η Ελένη απολαμβάνει την αγάπη και τα χάδια της σκυλίτσας της.

Η αλλαγή στην προσωπική της ζωή συνέπεσε με την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το νέο της single με τίτλο “light it up” που κυκλοφορεί από την panik records.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της