Κορονοϊός – Θλίψη για τον 39χρονο Δημήτρη Μπέλλο – Το τελευταίο του μήνυμα για τη γέννηση του παιδιού του…

22/11/2020 | 09:30

 

Θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 39χρονου dj Decibel από κορωνοϊό.

Ο 39χρονος Δημήτρης Μπέλλος γνωστός και ως dj Decibel είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο 39χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα μόλις σαράντα ημερών. Μάλιστα, την γέννηση του τελευταίου παιδιού την είχε ο ίδιος δημοσιοποιήσει στο facebook ανεβάζοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο και γράφοντας: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε γνωστούς και φίλους που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας