AEK: Θετικός στον κορoνοϊό ο Καρακλάιτς

21/11/2020 | 20:56

 

Η ΑΕΚ έκανε τα τελευταία της τεστ πριν το παιχνίδι με τη Λάρισα στη Ριζούπολη την Κυριακή με τον Πέταρ Καρακλάιτς να είναι θετικός.

Αναμενόμενα θα μπει σε καραντίνα ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια της Ενωσης. Πλέον, υπάρχει ανησυχία αν από το συγκεκριμένο κρούσμα εντοπιστούν και άλλα θετικά στα επόμενα τεστ της ομάδας, ενώ δεν έκανε τεστ ο Ζίγκα Λάτσι και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς βγήκε αρνητικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ο Πέταρ Καρακλάιτς βρέθηκε θετικος στον ιό COVID-19 στο σημερινό έλεγχο, που έγινε το πρωί στα Σπάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς. Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα για τον Πέταρ Καρακλάιτς, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο