Κορονοϊός: Σοκ με 108 νεκρούς σε 24 ώρες! 2311 τα νέα κρούσματα σήμερα – Στα 42 έτη η μέση ηλικία που προσβάλλεται από τον ιό

21/11/2020 | 19:25

 

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, 2311 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 90121 (ημερήσια μεταβολή +2.6%), εκ των οποίων 53.4% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 108, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 1527 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 80 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 522 (71.5% άνδρες).

Από το σύνολο των 90121 κρουσμάτων, 4787 (5.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 22901 (25.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 42 έτη (εύρος 0 έως 104 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 80 έτη (εύρος 25 έως 103 ετών).

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα