Κορονοϊός – “Καμπανάκι” από την Ηλεία – Γέμισε η κλινική Covid-19

 

Μια 78χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην κλινική Covid-19, του Γενικό Νοσοκομείου Ηλείας, κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί στην ΜΕΘ – Covid-19, του νοσηλευτικού ιδρύματος, σήμερα Σάββατο.
 

«Γέμισε» η κλινική Covid-19

Εν τω μεταξύ, νέα αίθουσα Covid αναμένεται να δημιουργηθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας , καθώς τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών έχουν οδηγήσει σε 100% πληρότητα την κλινική που δημιουργήθηκε προ ημερών για τους ασθενείς του ιού.

Η πίεση που έχει δημιουργηθεί στην κλινική covid τις τελευταίες ημέρες, είναι ασφυκτική, αφού συνολικά στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, νοσηλεύονται 18 ασθενείς με κορωνοϊό.

πηγή

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)