Κορονοϊός – “Καμπανάκι” από την Ηλεία – Γέμισε η κλινική Covid-19

 

Μια 78χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην κλινική Covid-19, του Γενικό Νοσοκομείου Ηλείας, κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί στην ΜΕΘ – Covid-19, του νοσηλευτικού ιδρύματος, σήμερα Σάββατο.
 

«Γέμισε» η κλινική Covid-19

Εν τω μεταξύ, νέα αίθουσα Covid αναμένεται να δημιουργηθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας , καθώς τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών έχουν οδηγήσει σε 100% πληρότητα την κλινική που δημιουργήθηκε προ ημερών για τους ασθενείς του ιού.

Η πίεση που έχει δημιουργηθεί στην κλινική covid τις τελευταίες ημέρες, είναι ασφυκτική, αφού συνολικά στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, νοσηλεύονται 18 ασθενείς με κορωνοϊό.

πηγή

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ