Η 51χρονη Jennifer Aniston ποζάρει με κολάν και μπουστάκι

 

 

Η Jennifer Aniston  είναι υπέρμαχος της καλής ζωής και της ευεξίας κι αυτό φαίνεται καθώς στα 51 της χρόνια κόβει την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η διάσημη ηθοποιός ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Vital Proteins ως Chief Creative Officer με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη για το νέο της αυτό βήμα.

Στη μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η  Jennifer Aniston ποζάρει με αθλητικό κολάν και μπουστάκι, ενώ τρέχει και φυσικά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η γυναίκα είναι 51 ετών.

Η ίδια έγραψε για τη συνεργασία της:

«Eίμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να ανακοινώσω ότι είμαι πια μέλος της Vital Proteins, ως Chief Creative Officer (Διευθύντρια δημιουργικού). Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα προϊόντα πριν πολλά χρόνια, οπότε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέρος του project αυτού δεν έχασα ευκαιρία. Ήμουν πάντα της άποψης ότι η υγεία πηγάζει από μέσα μας, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τη σημασία του κολλαγόνου».

Μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα Vital Proteins, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, είναι η σκόνη κολλαγόνου χωρίς γεύση, το Collagen Creamer, και το Strawberry Lemon Collagen Water.

Σε συνέντευξή της στο βρετανικό Harper's Bazaar το 2016, η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της ευεξίας της. «Πάντα λέω στους φίλους μου να κοιμούνται περισσότερο και να πίνουν περισσότερο νερό. Εάν είστε αφυδατωμένοι ή δεν έχετε κοιμηθεί, φαίνεται στο δέρμα σας. Και κάθε πρωί προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να διαλογιστώ, αλλά γενικά χαλαρώνω πολύ εύκολα. Παίρνω επίσης καθημερινά βιταμίνες.» είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης